Какво е нужно да знам, за да избера най-подходящият за мен матрак?

Започнете от Вашата спалня. Измерете въртешното пространство на леглото, за да знаете какъв е точният размер, който Ви е нужен. Размерите на матраците са стандартизирани и отговарят на тези на спалните или единичните легла, които имате в домовете си. Обикновено матраците, подхощи за спалня са с ширини 140/160/180, а понякога дори 200см. , което позволява на партньорите да се наслаждават на нужното пространство.
Независимо дали подменяте старият си матрак или си купувате нова спалня, винаги е препоръчително да сте наясно с точните размери.
 
Всеки има различни предпочитания за сън и съответно – различни предпочитания към вида матрак, който ще изпозлва. В интернет пространството, а и в повечето търговски вериги, може да откриете много задълбочена информация относно различните характеристики на едни или други матраци, които често ще ви объркат. Ние от Ameli, сме се постарали да опишем нашите продукти по начин, който не само ще улесни избора Ви, а и ще Ви помогне да придобиете реална представа за преимуществата на различните ни модели, било то еднолицеви, двулицеви или топери.
 
Височината на самият матрак, също може да повлияе на избора. Ние от Ameli установихме, че продуктите в диапазона 20 до 28см., притежават нужният комфорт, мекота  и ергономичност, запазвайки разумно ниво на цените. Колекцията ни от еднолицеви и двулицеви матраци е изградена, така че да бъде достъпна за всички клиенти, без изключения.
 
 
Следва и една от най-важните стъпки при избирането на матрак, а това е именно определянето на вашият бюджет. Цената, макар и да се отразява до някаква степен на функционалността на един матрак, не винаги е критерий за неговото качество. Много хора смятат, че е нужно да платят, солидна сума, за да се сдобият с добър продукт, но истината е че има и друг начин да се насладите на отдадена почивка и той е изключително бърз – просто разгледайте нашата колекция от матраци. В зависимост от това дали ще използвате съответния матрак ежедневно или ще го поставите в стая за гости, можете да прецените до каква степен искате да инвестирате в един матрак. Всички ние прекарваме огромна част то живота си в сън и затова е от изключителна важност да се сдобием с комфортни и надеждни матраци, особено когато са толкова лесно достъпни.
С избора на Матраци Ameli вие избирате европейско качество на изработкана и матраци на достъпни цени. Може да видите нашите специални предложения на матраци AMELI