За Нас

Амели е онлайн магазин за качествени матраци на възможно най-ниски цени.
Радваме се на многобройни доволни клиенти, въпреки че сме сравнително отскоро на пазара.
 
Какво предлагаме?
Матраците ни са уникални, защото се произвеждат специално и само за Амели по най-съвременни технологии и с перфектно европейско качество. Вложили сме много в качеството на нашите продукти, за да задоволят индивидуалните нужди на клиентите ни. Цената си остава най-ниска, защото смятаме, че пълноценният сън на клиентите ни е по-важен от всичко. Предлагаме еднолицеви матраци, двулицеви матраци, топери, възглавници, протектори за матраци.
 
Защо онлайн магазин?
Основната причина да създадем онлайн магазин, а не реален магазин за матраци, е добавената стойност към клиента. Онлайн магазинът има по-малко разходи и по този начин предлагаме по-добри цени и по-големи отстъпки. Освен това клиентите ни пестят време в обикаляне по магазините и пазаруват в уюта на собствените си домове. За да спестим на клиентите ни още един разход, предлагаме и безплатна доставка до всяка точка на страната. Нашите консултанти са на линия, за да окажат професионална помощ на всеки клиент.
 
Мисията ни:
След дългогодишно наблюдение и проучване на световния и българския пазар за матраци, установихме, че матраци със стандартни характеристики се предлагат на необосновано високи цени. Затова създадохме бранд, който да е достъпен до по-голяма част от хората, дори и тези с ограничени финансови възможности, защото вярваме, че всеки заслужава спокоен сън и качествена почивка. Нашите качествени матраци и топ матраци се произвеждат от висококачествени материали и с технологии на европейско ниво, но държим да имат възможно най-ниски цени.
 
Цели:
Прозрачност, яснота, качество – това е пътят, по който сме поели. Основната ни цел е да направим така, че с нашите еднолицеви матраци, двулицеви матраци, топери, възглавници, протектори за матраци всички хора да могат да получат комфортен сън и по този начин да подобрят качеството си на живот. Работим и ще продължаваме да работим с пълна сила, за да го постигнем.